Wat kunt u zelf doen - Stoppen met roken

'Roken schaadt de gezondheid'. Dat heeft u ongetwijfeld al heel vaak gehoord of gelezen. Roken is in Nederland namelijk de belangrijkste oorzaak van vroegtijdig overlijden. Veel mensen vinden het moeilijk om te stoppen met roken. 

NU OOK IN SCHAGEN: heel de Kop van Noord-Holland stopt! Na 1 cursus van 4 uur nooit meer zin in een sigaret


HKN Huisartsen haalt de cursus met het hoogste stoppercentage van Nederland (81%) naar Schagen.
Een investering van 1 avond voor de roker en een grote kans dat deze nooit meer een sigaret zal aanraken na deze bijeenkomst. Na één cursus van 4 uur (inclusief rookpauzes) NOOIT meer zin in een sigaret. Wie wordt hier nu niet enthousiast van?! Vele rokers in elk geval al wel! Want de animo voor de cursus is enorm. In Den Helder was de cursus een enorm succes, maar liefst 360 deelnemers gingen de uitdaging aan.Slagingspercentage van 81%


Wilt u stoppen met roken? Of kent u iemand in uw omgeving die u graag ziet stoppen? Stichting “Ik Stop Ermee” helpt u van het roken af zonder hulpmiddelen, trucjes, enge plaatjes of gewichtstoename. Onderzoek heeft aangetoond dat deze cursus verreweg het hoogste stoppercentage van Nederland heeft: 81%*! 

Interessant, grappig en effectief!

De cursus is interessant, grappig en gezellig (met rookpauzes) en het goede nieuws is dat stoppen verrassend eenvoudig is, tenminste als u het goed doet. De cursussen worden door heel Nederland georganiseerd en zijn uitermate effectief.

* Rijks Universiteit Groningen 2013, UvA 2012, UvTilburg 2011, Radboud Universiteit Nijmegen 2015

Het geheim van de cursus is dat alle raadsels rondom het roken worden ontrafeld. Daarna is stoppen zo makkelijk, het is bijna leuk. Er wordt ook nazorg geboden. Na de cursus ontvangt u de hele cursus per mail en krijgt u een nood-telefoonnummer, dat u iedere dag kunt bellen tussen 10:00 en 22:00 uur, ook in het weekend. 

Datum & locatie

Datum: 16 oktober 
Tijd: 18.00 - 22.30 uur
Locatie: CineMagnus, Grotewallerweg 2, Schagen
Kosten: 50 euro, niet gestopt, geld terug

Geef u nu op!
  • Na 1 cursus van 4 uur nooit meer zin in een sigaret
  • Gemiddeld slagingspercentage van 81%
  • Niet gestopt? Dan krijgt u uw geld terug.
  • Nazorg via nood-telefoonnummer
  • Wordt vergoed door merendeel zorgverzekeraars

Aanmelden

Geef uw naam en e-mailadres door via 06-38241741 (bellen of SMS) 
Of mail naar: info@ikstopermee.nl 

Meer informatie & video

www.ikstopermee .nl
http://www.ikstopermee.nl/pers-en-media

Nieuwsgierig? Bekijk deze inspirerende video


HKN Huisartsen organiseert in samenwerking met SineFuma groepstrainingen

We stimuleren u om uw gedrag te veranderen. In de training bent u actief bezig en u praat met andere deelnemers. Iedereen in de groep wil van het roken af en toch is het voor iedere deelnemer een ander proces. 

Vindt u steun van lotgenoten prettig? Dan is deze training echt iets voor u! 

Rookvrij! Ook jij?

Wilt u stoppen met roken? HKN Huisartsen en Sinefuma kunnen u helpen! Met behulp van de groepstrainingen ‘Rookvrij! Ook jij?’. 

Met onze hulp heeft u een hele goede kans om voor altijd van het roken af te komen.
  • 7 bijeenkomsten van 1,5 uur 
  • cursus en hulpmiddelen vergoed door veel zorgverzekeraars 
  • 82% na afloop rookvrij 
  • gecertificeerde ervaren trainers. 
Iedereen komt op andere ideeën en bedenkt oplossingen waar u zelf niet aan denkt. Daardoor kunt u veel van elkaar leren en elkaar steunen.

Agenda groepstrainingen 2017


Kijk voor exacte locaties, data, tijdstippen en het aanmeldformulier op de onderstaande website. Meld u nu aan!

www.rookvrijookjij.nl 

Begeleiding door de huisarts of praktijkondersteuner

De meeste huisartsenpraktijken bieden individuele begeleiding bij het stoppen met roken. Uw huisarts of praktijkondersteuner staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister ‘Stoppen met roken’ en heeft een speciale cursus hiervoor gevolgd. Voor meer informatie over het begeleidingstraject kunt u terecht bij uw eigen huisartsenpraktijk.

Vergoeding 

Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden zowel de groepstraining als de individuele begeleiding.  

Indien u deelneemt aan het ketenzorgprogramma Diabetes Mellitus type 2, COPD of CVRM wordt de groepstraining door de zorggroep van HKN Huisartsen vergoed. Maakt u tijdens de groepstraining gebruik van ondersteunende medicatie, dan kunnen de kosten hiervan door uw zorgverzekeraar verrekend worden met uw eigen risico.

 

HKN Huisartsen is partner in de Alliantie Nederland Rookvrij!, een actief netwerk dat staat voor een rookvrij Nederland, waar niemand meer (over)lijdt aan de gevolgen van roken.


 

PlaatsDatum
Schagen9 februari