Nieuws

GRIEPVACCINATIES  NOVEMBER 2020 in Barsingerhorn

Binnenkort valt de uitnodiging voor de griepprik en pneumokokkenprik bij u op de mat, indien u hiervoor in aanmerking komt. Neem deze uitnodigingsbrieven mee! Dit is belangrijk voor onze administratie.

In verband met de coronamaatregelen zal dit jaar het vaccineren anders verlopen dan voorgaande jaren:

Hoe?: de prikken worden niet in de praktijk gegeven, maar buiten bij de parkeerplaatsen. Zo is er een in- en een uitgang, en kan de 1,5 mt afstand gewaarborgd blijven.

  • kom (zo mogelijk) met de auto en volg de aangegeven rijroute!
  • Blijf in uw auto zitten, tot wij u komen prikken.
  • Mondkapje voor en arm(en) ontbloot.
  • Kom op het tijdstip waarop u bent uitgenodigd  om FILE te voorkomen! Rij na het prikken direct weer door, ga niet parkeren om iets in de praktijk op te halen: de apotheek is tijdens de griepvaccinaties gesloten!

Wanneer?: op alfabet naam

Vrijdag 6 november:          A,B,C,D       14.30 – 15.30 uur             E,F,G,H         15.30 -16.30 uur

Woensdag 11 november:  I,J,K,L,M     14.30 – 15.30 uur             N,O,P,Q,R     15.30 – 16.30 uur

Dinsdag 17 november:     S,T,U            14.30 – 15.30 uur            V,W,X,Y,Z      15.30 – 16.30 uur

als u bovenstaande data echt niet kan, dan hoeft u niet te bellen maar kom dan op:

Donderdag 19 november: A t/m M     14.30 – 15.30 uur             N t/m Z           15.30 – 16.30 uur

 

 

TELEFONISCH (TERUGBEL)SPREEKUUR OP AFSPRAAK

Het telefonisch (zelfbel)spreekuur wordt een terugbel (door ons) spreekuur

Vanaf 3 augustus 2020 wordt het huidige telefonische spreekuur veranderd naar een terugbel-spreekuur. Het tijdstip (13.00 – 13.30) blijft hetzelfde, maar wij bellen u volgens gemaakte afspraak.

Als u de dokter een korte vraag wilt stellen, dan maakt u via de assistente of via het patientenportaal een afspraak op het telefonisch terugbelspreekuur. De dokter belt u dan op dat tijdstip zelf.

U kunt ook via een e-consult (via het patientenportaal) korte vragen stellen, dan krijgt u via de beschermde email weer antwoord van de dokter.

HUISARTS IN OPLEIDING

Vanaf januari 2020 zijn wij huisartsopleiders geworden bij de Universiteit van Amsterdam (AMC). Dit betekent dat, gedurende zijn/haar eerste opleidingsjaar, een basisarts (in opleiding tot huisarts)  in onze praktijk zal werken onder onze begeleiding.

Wij willen graag aan onze jonge collega-arts laten zien hoe mooi het huisartsenvak is en vooral ook enthousiast maken voor werken in de Kop van Noord-Holland!

Wat merkt u hiervan? Vanaf 1 maart 2020 start dokter Lex Kemps zijn opleiding (tot huisarts)  in onze praktijk.  In het begin zal hij wat langere consult-tijd nodig hebben en regelmatig met ons even overleggen.  Uiteraard zal de kwaliteit van zorg voor u hetzelfde blijven.