Nieuws

HUISARTS IN OPLEIDING

Vanaf januari 2020 zijn wij huisartsopleiders geworden bij de Universiteit van Amsterdam (AMC). Dit betekent dat, gedurende zijn/haar eerste opleidingsjaar, een basisarts (in opleiding tot huisarts)  in onze praktijk zal werken onder onze begeleiding.

Wij willen graag aan onze jonge collega-arts laten zien hoe mooi het huisartsenvak is en vooral ook enthousiast maken voor werken in de Kop van Noord-Holland!

Wat merkt u hiervan? Vanaf 1 maart 2020 start dokter Lex Kemps zijn opleiding (tot huisarts)  in onze praktijk.  In het begin zal hij wat langere consult-tijd nodig hebben en regelmatig met ons even overleggen.  Uiteraard zal de kwaliteit van zorg voor u hetzelfde blijven.

TELEFONISCH (TERUGBEL)SPREEKUUR OP AFSPRAAK

Het telefonisch (zelfbel)spreekuur wordt een terugbel (door ons) spreekuur

Vanaf 3 augustus 2020 wordt het huidige telefonische spreekuur veranderd naar een terugbel-spreekuur. Het tijdstip (13.00 – 13.30) blijft hetzelfde, maar wij bellen u volgens gemaakte afspraak.

Als u de dokter een korte vraag wilt stellen, dan maakt u via de assistente of via het patientenportaal een afspraak op het telefonisch terugbelspreekuur. De dokter belt u dan op dat tijdstip zelf.

U kunt ook via een e-consult (via het patientenportaal) korte vragen stellen, dan krijgt u via de beschermde email weer antwoord van de dokter.